Цял ден родните депутати се караха и повтаряха едни и

...
Цял ден родните депутати се караха и повтаряха едни и
Коментари Харесай

Албена Борисова: Бързат нашите избраници, бързат да догонят еврото, че току-виж ЕС се разтурил преди да вкараме заветната валута в употреба - Топ новини

Цял ден родните депутати се караха и повтаряха едни и същи заучени изречения до погнуса, с цел да одобряват решение държавното управление да форсира процеса на приемането на еврото от 1 януари 2024 година Накрая и машините за гласоподаване се отегчиха и блокираха. Наложи се няколко пъти да им бабуват, че да ги съживят.

В последна сметка депутатите одобриха пътя към еврото и изключиха лампите в залата на часа. Всеки пое нанякъде и остави народа да си блъска главата за какво беше този следващ скандалджийски ден, кому беше необходим.
Как кому? Целта на едните беше да се надскачат кой е по-голям евроатлантик. На другите пък да се покажат кой е по-силен родолюбец със обезверена и безуспешна отбрана на столетния ни лев.

Ама щели сме да влезем в клуба на богатите, да се отъркаме в тях и сами да се почувстваме богаташи. Ей, с има-няма 250 евро пенсия, примерно. Богаташи, та дрънкаме.

А клубът на богатите, по този начин нареченият, върви устремно към нанадолнището с големи задължения и дефицити. И страхове по какъв начин ще преживее студената зима. Забравили за същинския живот в преследване на кой знае какво значещите демократични полезности.

Бързат нашите избраници, бързат да догонят еврото, че току-виж Европейски Съюз се разтурил преди да вкараме заветната валута в приложимост.

Албена Борисова, Facebook

Цял ден родните депутати се караха и повтаряха едни и същи заучени изречения до погнуса, с цел да одобряват решение…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР