Цветя, кокоси, ягоди и плодове са стандартните аксесоари за снимки,

...
Цветя, кокоси, ягоди и плодове са стандартните аксесоари за снимки,
Коментари Харесай

Моделки намериха ново приложение на динята, сега плодът се изкупува бясно СНИМКИ 18+

Цветя, кокоси, ягоди и плодове са общоприетите аксесоари за фотоси, които пълнят лентите на обществените мрежи през летния интервал. Тази година обаче те бяха изместени от динята, с която се снима всяка себеуважаваща се моделка, написа в. The Sun.

Към сочната мода се причисли и звездата от английското риалити шоу "Остров на любовта " Зара Макдермот. 23-годишната моделка се снима с освежаващия десерт на плаж.

В редицата на горещите любителки на дините се включи и приятелката на Зара Ели Браун. Тяхната взаимна фотография провокира мощно предпочитание за похапване на аленото месо на плода.

Пред новата мода се оказа безсилна даже и Марго Роби. 30-годишната актриса показа кадър, на който тя забива зъби в любеница.

Звездите от английски риалитита Меган Бартън-Хенсън и Кеди Макдермот също взеха решение да яхнат вълната, само че по друг метод: едната държи в ръката си парче същинска любеница, а другата си е прикрила гърдите с тематични картинки.

42-годишната певица Майлин Клас пък употребява динята като част от бански. Съдейки по размера, тя е скрила нещо внушително.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР