Цветя към Алексей Навални, най-яростният враг на президента Владимир Путин,

...
Цветя към Алексей Навални, най-яростният враг на президента Владимир Путин,
Коментари Харесай

Почит към Алексей Навални, най-големият враг на Путин, премахнат от руските градове, докато полицията ги наблюдава

Цветя към Алексей Навални, най-яростният зложелател на президента Владимир Путин, който умря в петък в съветска наказателна колония, бяха отстранени през нощта от групи незнайни хора, до момента в който полицията ги наблюдаваше, демонстрират видеоклипове в каналите на съветските обществени медии.

Повече от 100 души бяха арестувани в осем града в Русия, откакто пристигнаха да положат цветя в памет на Навални, съгласно OVD-Info, група който следи политическите репресии в Русия. Руската затворническа работа заяви в Арктическата наказателна колония, където той излежава 19-годишна присъда. В събота полицията блокира достъпа до мемориал в сибирския град Новосибирск и задържа няколко души, сподели OVD-Info.

Видеоклипове и фотоси, споделени в каналите на съветските обществени медии, демонстрират разчистване на цветя от монументи на жертвите на Репресии от руската ера в цяла Русия. В Москва през нощта цветя бяха отстранени от мемориал покрай централата на Федералната работа за сигурност на Русия от огромна група, до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР