Цветовете влияят не само на настроението, но и на събитията

...
Цветовете влияят не само на настроението, но и на събитията
Коментари Харесай

Цветовете, които ще ви донесат късмет това лято според зодията

Цветовете въздействат освен на настроението, само че и на събитията в живота ни. Астролози разкриха на какви цветове би трябвало да заложат обособените зодии, с цел да са щастливи това лято.

Овен
Червеното не е най-типичният цвят за лятото, само че ще ви донесе огромен шанс. Дори и до момента да сте го пренебрегвали, заложете на него и няма да сгрешите.

Телец

Инвестирайте в нова пижама - това ще ви накара да се чувствате добре. Препоръчително е новите ви облекла са в огнената гама.

Близнаци

Ретроградният Меркурий ще отключи ваши неподозирани гении. Заложете на ярки цветове, само че наложително в облеклото ви би трябвало да има и безпристрастен цвят за баланс.

Рак

Късмет ще ви донесат облекла в зелено, оранжево и жълто, които са в унисон с настроението ви.

Лъв

На дамите зодия Лъв астролозите предлагат това лято да носят поли с цвят на горски плодове вместо панталони. Това доста ще приповдигне духа им.

Дева

Градината и земята ще бъдат вашите източници на ентусиазъм. Дори и да не се занимавате с градинарство, пробвайте се да се доближите до природата. Най-малкото можете да заложите на рокля на цветя, както и на облекла в зелен и кафяв цвят.

Везни
 Никога не използвайте тези предмети незабавно след покупката им Никога не използвайте тези предмети незабавно след покупката им
След сполучливо извършване на покупки нормално желаеме да стартираме да използваме час по-скоро закупената движимост - да облечем новата си дреха или декори...

Очаква ви интервал, изпълнен с романтика, даже в случай че връзката ви е на повече от година. Заложете на облекла в синьо и жълто.

Скорпион

Това лято ще се наложи да балансирате сред кариера и персонален живот. Черна рокля със семпла, само че съвършена кройка е идеалният избор за вас.

Стрелец

Има огромен късмет да преживеете куп провали във всички вероятни области - уви, ретроградният Меркурий този път не е на ваша страна. Заложете на бледозелените цветове - това ще ви даде успокоение.
 Никога не слагайте тези облекла в сушилнята Никога не слагайте тези облекла в сушилнята
Винаги има такива облекла, които евентуално е най-добре да се оставят отвън сушилнята. И защото към този момент знаете всичко за настройките на ваша...

Козирог

Това лято вашият присъщ консерватизъм неведнъж ще ви помогне да избегнете неоправдани рисковани инициативи. Придържайте се към него и в избора на облекло. Естествените материи като лен и памук и естествените нюанси са най-хубавият избор за умерено лято.

Водолей
Желанието да избягате от проблемите може да приключи с неприятни завършения. Опитайте се да спортувате и да се движите повече. Спортните облекла в студени нюанси ще ви стимулират в допълнение.

Риби

Облечете се от главата до петите в неонов цвят. Това ще ви донесе шанс.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР