Цветовете винаги са придавали много различен аспект на нашия живот.

...
Цветовете винаги са придавали много различен аспект на нашия живот.
Коментари Харесай

Кои цветове ви носят късмет и кои не спрямо датата ви на раждане (първа част)

Цветовете постоянно са придавали доста друг аспект на нашия живот. Подсъзнателно те имат способността да въздействат на настроението ни, само че и могат да се употребяват като средство за лечебна терапия. Повечето от хората си мислят, че с течение на времето са научили кой цвят им подхожда и кой не. Понякога обаче това не зависи единствено от персоналния ни усет и от външния тип, а има и друго значение.

Не всеки знае, че хората имат собствен базов номер, като той зависи от това по кое време те са родени. Той се дефинира, като неведнъж се събират цифрите в датата им на раждане, до момента в който в даден миг се получи едноцифрено число. Звучи комплицирано, само че в реалност е доста просто. За да го разберете, ще ви дадем и образец. Човек, който е роден на дата 29-и, има базово число 2 (2+9=11 и 1+1=2). В взаимозависимост от това число, ви предлагаме да разберете кои цветове ви носят шанс, както и кои би трябвало да избягвате,

Номер 1: Хората, родени на 1, 10, 19 и 28 на всеки месец, са с главно число 1. Ето за какво оранжевият, жълтият и златният са точните цветове за тях. Тъй като база 1 е под въздействието на Слънцето, нюансите на оранжевото и жълтото са възприемани като късметлийски и щастливи цветове. Те са причина за триумф и сила за тези хора. Важно е обаче да се заобикалят цветове като черен и кестеняв, защото те не са плодотворни.

Номер 2: Хората, родени на 2, 11, 20 и 29 на всеки месец, са базов номер 2. При тях въздействието на Луната е най-силно и по тази причина зеленият цвят е най-подходящият цвят, без значение в какъв колорит. Освен него, съвместими също са още жълтият и сребристият. Препоръчително е да се заобикалят аленият, който е прекомерно нападателен за тези хора, както и черният, тъй като основава отрицателно въодушевление.

Номер 3: Хората, родени на 3, 12, 21 и 30 от всеки месец, са с базов номер 3. Тези хора зависят от планетата Юпитер. Числото 3 в нумерологията е обвързвано с връзка, тъй че най-идеалните цветове са жълт, оранжев или розов. Различните нюанси на аленото също са подобаващи родените на тези дата. Има обаче и цветове, които няма да окажат позитивно влияние върху тях, по тази причина по всякакъв начин би трябвало да се заобикалят. Такива са черен, тъмносин или тъмнозелен.

Номер 4: Хората, родени на 4, 13, 22 и 31 от всеки месец, са с базов номер 4, както може би към този момент се досещате от казаното дотук. Всеки колорит на синьото – от най-светлия до най-тъмния, е съвършен тези хора. Именно това е щастливият им цвят, който им носи най-вече шанс. Освен синият, съвсем всички останали цветове са считани за неутрални за тях, тъй че не се чака да имат някакво отрицателно влияние. Както и при някои други цифри обаче, тук също е наложително да се заобикаля черното.

Номер 5: Хората, родени на 5, 14 и 23 от всеки месец, са с базов номер 5. Те се ръководят от планетата Меркурий. Смята се, че сивият цвят е благополучен за тях, като той ще им донесе сериозен триумф. В случай, че те не харесват сивото, могат да го заменят с всевъзможни светли и бледи нюанси, които биха имали сходен резултат върху тях. На другия полюс – целесъобразно е да стоят надалеч от черно или тъмнозелено, без значение дали става въпрос за облекло, аксесоари или даже мебели вкъщи.

Очаквайте продължение.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР