Цветелина Бориславова – една от най-успешните и заможни българки, ходи

...
Цветелина Бориславова – една от най-успешните и заможни българки, ходи
Коментари Харесай

Вижте колко секси е бившата на Бойко Борисов СНИМКА

Цветелина Бориславова – една от най-успешните и заможни българки, върви без телохранители по улиците на София. Липсата на мускулести мъжаги край нея обаче не значи, че няма кой да я пази от натрапници – ролята на защита е поета от чаровната й болонка. Фризираното по последна мода бяло кученце джафка ядосано, в случай че до стопанката се приближат съмнителни субекти, а очичките му шарят във всички направления като на професионален пазвантин от Сикрет сървис или НСО.

Бившата половинка на премиера Бойко Борисов е толкоз привързана към обичаното си животинче, че в никакъв случай не се разделя с него. Болонката я съпровожда даже на работа – оня ден папараците на „ Уикенд “ ги снимаха дружно пред офиса на Цветелина на ул. „ Славянска ”.

 Свързано изображение

Основната акционерка и председателка на Надзорния съвет на Българо-американска кредитна банка крачеше забързано по улицата, гушнала нежно кученцето с лявата си ръка.

Миналата есен госпожа Бориславова чества 60-годишен празник, само че не наподобява на повече от 30. Тя даже няма потребност от никакъв грим по себе си, кожата й е безупречна – опъната и свежа като на госпожица. Разбира се, това си има своята цена – Цветелина съблюдава стоманен режим на храненене, тренира във фитнеса 4 пъти седмично, прави йога всеки ден по 40 минути, един път в седмицата катери планини, също така плува и не пие алкохол.

Не единствено отсъствието на макиаж върху лицето впечатли фотографите, само че и тоалетът й. Топ банкерката се беше издокарала с елегантно сиво палто с кожена яка, карирани панталони от новата сбирка на „ Армани ” и черни ботушки с червени подметки по дизайн на французина Кристиан Лубутен.

Да, Цветелина има отличен усет във връзка с облеклата, само че и болонката й също си пада по изисканите неща. Преди време бялото кученце се трансформира в огромна атракция на откриването на банков клон в Пловдив, дегустирайки първокласни храни като синьо сирене и хапки с черен хайвер.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР