Цветът на спалното бельо се отразява и върху съня на

...
Цветът на спалното бельо се отразява и върху съня на
Коментари Харесай

Цветът на спалното бельо влияе на съня

Цветът на спалното долни дрехи се отразява и върху съня на хората. Въпреки че не го гледате, до момента в който спите, спалното долни дрехи с друг цвят има свое въздействие върху общото положение на индивида, както и върху метода, по който ще се разсъни.

Така да вземем за пример аленото спално долни дрехи зарежда с сила, само че единствено за през нощта. На сутринта ще се чувствате прелестно замаяни, все едно сте танцували цяла нощ, само че ще сте без сила.

Препоръчва се аленият чаршаф, от който въпреки всичко в действителност струи сила, да бъде облекчен с бял, който се постила от горната страна. Тогава резултатът е в действителност добър.

 Цвят на чаршафите

Ако употребявате светлосиньо спално долни дрехи, спокойният ви сън е обезпечен. Светлосиният цвят работи успокояващо на нервната система и отпуска тялото.

Тъмносиният и лилавият цвят на спалното долни дрехи ще ви заредят с креативна сила. Тези цветове ще ви оказват помощ да сте изобретателни, щом се разсъните, и да употребявате креативната си сила за реализиране на триумфи във вашата работа.

 Събуждане

Зеленият цвят ще ви зарадва с приятни сънища – той гони кошмарите надалеч. Така че в случай че се страхувате, че ще сънувате кошмари, изберете зелено за спалнята си.

Жълтото и оранжевото ще ви заредят с оптимизъм и наслада. След като спите в спално долни дрехи с жълт или оранжев цвят, ще се разсъните с усмивка.

Черното долни дрехи се предлага единствено за бурни нощи. То не е уместно за спокойни нощи, тъй като може да ви потопи в мрачните измерения на страната на сънищата.

 Спокоен сън

Ако въпреки всичко доста харесвате черно, омекотете го с няколко зелени, сини или оранжеви детайла – спомагателни възглавници или просто сложете чаршаф с пастелен цвят под черния.

Белият цвят на спалното долни дрехи е типичен. Той ще ви помогне да се чувствате добре, като се разсъните, без да ви натоварва с непотребни страсти.

А в случай че желаете да се чувствате в леглото си по този начин, както сте се чувствали, когато сте били дете, изберете светлорозово спално долни дрехи или бяло спално долни дрехи с розови щампи.

Светлорозовият цвят на спалното долни дрехи ще ви подейства успокояващо като майчина ласка и ще ви накара да се чувствате предпазени.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР