Цветът на очите не само "говори" за характера на човек,

...
Цветът на очите не само "говори" за характера на човек,
Коментари Харесай

Ето кой цвят на очите е най-секси

Цветът на очите освен "говори " за характера на човек, само че и за неговата полова прелест, съобщи Българска телеграфна агенция.
Според няколко предходни изследвания най-атрактивни са хората със сини очи. Настоящото допитване, осъществено от екип на 1-800 Contacts и обхванало 1000 души, демонстрира, че за най-секси към този момент се смятат индивидите със сиви очи. Следват синеоките, зеленооките и хората с лешникови и кафяви очи.
Според откривателите индивидите със сини очи, постоянно считани за изключително атрактивни, са отзивчиви и екстроверти. Зеленооките човеци се отличават като алтруисти и показват напредничаво мислене. Хората с кафяви очи, макар че са възприемани като по-малко атрактивни от останалите, са считани за сърдечни, будещи доверие и надеждни.
Индивидите с очи с цвят на лешник са ценени поради пристрастеността, която влагат в работата си, и постиганите високи професионални резултати. "Цветът на очите може да се окаже основна характерност в търсенето на сътрудник ", отбелязва Брад Дайбър от изследователския екип.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР