Цветанка Ризова е на ръба на анорексията.Тази теория констатираха фотографите

...
Цветанка Ризова е на ръба на анорексията.Тази теория констатираха фотографите
Коментари Харесай

Цветанка Ризова пред анорексия заради млад любовник

Цветанка Ризова е на ръба на анорексията.

Тази доктрина установяваха фотографите на вестник Ретро. Водещата на Лице в лице е отслабнала фрапантно и коленете ѝ към този момент са по-широки от бедрата ѝ. Тя не хапвала нищо по цели дни и безусловно била с смутена душeвност, споделят нейни сътрудници. Ризова тежала към 47 кг., само че това не ѝ стигало и непрекъснато считала, че не е задоволително слаба.

Причината за шокиращата ѝ фикс идея, която е на път да я докара до съществено заболяване, е страхът ѝ, че към този момент е на възраст и не е задоволително красива за новия си мъж, който е с няколко години по-млад от нея.

Ризова била в нервност, че някоя хубавица ще ѝ отмъкне обичания, поради който се разведе с бащата на сина си.

Друга огромна болежка на водещата била специалността на новия ѝ мъж. Веселин е доктор и сега практикува в отделението по ортопедия и травматология към Медицинския институт на Министерство на вътрешните работи, където бил заобиколен от млади сестри и лекарки.

Затова Ризова го ревнувала лудо. Според осведомени обаче това било изцяло безпричинно, тъй като Веселин бил вманиачен по водещата и друга жена не го впечатлявала.

Самият той също ревнувал водещата, която не е за подценяване и била ухажвана от предприемачи и политици. Освен това фотографите на Ретро видяха, че и хубави момчета, нейни сътрудници от малкия екран, които се надпреварват да ѝ оказват помощ в работата. Един от тях даже бе засечен да ѝ паркира колата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР