Цветана Бързинска положи клетва и встъпи в длъжност като прокурор

...
Цветана Бързинска положи клетва и встъпи в длъжност като прокурор
Коментари Харесай

Разследващи полицаи от Асеновград са новите попълнения в прокуратурите на Бургас и Несебър

Цветана Бързинска постави клетва и встъпи в служба като прокурор в Районна прокуратура – Бургас. Това заяви за Actualno.com сътрудник от града.
Тя е някогашен проверяващ служител на реда от районно управление (на МВР) - Асеновград. Има юридическото обучение и е приключила ПУ " Паисий Хилендарски ". Цветана Бързинска е с близо шест години юридически стаж. Работила е като юрист и проверяващ служител на реда в Пловдив и Асеновград.

Още един проверяващ служител на реда от районно управление (на МВР) – Асеновград, Георги Кирков, постави клетва и встъпи в служба като прокурор. Той ще работи в Районна прокуратура – Несебър. Завършил е юридическото си обучение в ПУ " Паисий Хилендарски " през 2002 година. Неговият стаж в системата е 13 години. Работил е като полицейски чиновник в градовете Първомай, Пловдив и Асеновград.
Георги Кирков се закле и подписа акта си за встъпване в служба пред Административния началник на Районна прокуратура – Несебър, прокурор Радост Бошнакова и целия колектив на магистратурата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР