Цветан Соколов се включи заедно със 7-годишните си момчета Никола

...
Цветан Соколов се включи заедно със 7-годишните си момчета Никола
Коментари Харесай

Цецо Соколов поигра волейбол със синовете си за Предизвикай се с кауза

Цветан Соколов се включи дружно със 7-годишните си момчета Никола и Виктор фамилния волейболен шампионат, част от благотворителната самодейност " Предизвикай се с идея ". Голямата звезда на националния тим на България се причисли към един от тимовете за един гейм, в който за първи път излезе на игрището дружно със синовете си. Цецо Соколов даваше и уроци на близнаците Никола и Виктор по какъв начин да извършват начален удар. Разбира се, наличието му зарадва всички участници във волейболния шампионат с идея.

За участниците имаше още една огромна, приятна изненада - персоналното наличие на една от най-обичаните ни волейболистки Ева Янева. Тя подари на присъстващите в спортна зала " Левски София " освен усмивката си, само че подари за лотария измежду участващите в шампионата своя фланелка, с която преди години стана шампионка на Китай.

Волейболният шампионат в спортна зала " Левски София " и на новото външно игрище за волейбол в комплекса Garitage Park в непосредствена непосредственост до залата се трансформира в извънредно прелестен състезателен празник с идея, част от акцията на фондация " Заедно в час ".

Семейният шампионат по волейбол, фитнес и CrossFit провокации, хиляди изминати километри с бягане, каране на велосипед и вървене, танци, бебеносене в планината, присъединяване на Витоша 100, кайтсърф и плуване в открити води, разчистване на плаж и скачане с въже. Това са част от спортните провокации, които тази година избраха участниците в благотворителната самодейност " Предизвикай се с идея ", с цел да поддържат работата на фондация " Заедно в час " и достъпа до качествено обучение на всяко дете.

Над 1000 души спортуваха за по-качествено обучение в България по време на благотворителната самодейността. За втора поредна година " Предизвикай се с идея " сплоти фенове на спорта, известни персони и компании да спортуват за идеята. Второто издание на " Предизвикай се с идея " съумя да набере близо 35,000 лева, които ще бъдат вложени в образования на учители по стратегиите на " Заедно в час " - " Нов път в преподаването " и " Училища за образец ".
 България U17 позволи две загуби от Италия в контроли
България U17 позволи две загуби от Италия в контроли

Днес следва трета другарска среща
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР