Цветан Соколов и Тодор Скримов ще се откажат от националния

...
Цветан Соколов и Тодор Скримов ще се откажат от националния
Коментари Харесай

Цветан Соколов и Тодор Скримов пред отказване от националния отбор?

Цветан Соколов и Тодор Скримов ще се откажат от националния тим по волейбол. Toва показа пред Българска национална телевизия някогашният им съотборник Теодор Салпаров.

" Лошото е, че от година на година всеки се отхвърля. Моята информация е, че Тодор Скримов и Цветан Соколов евентуално също ще приключат с националния тим. Нормално е, към този момент много години натрупаха там. Едва ли желаят да ги бият тимове, които допреди години сме ги побеждавали с лекост. Така, че аз ги разбирам ", съобщи Салпаров пред публичната телевизия.

Българска национална телевизия не съумя да открие Соколов и Скримов за коментар по тематиката. Такъв направи президентът на федерацията Любомир Ганев.

" Соколов и Скримов още са прекомерно млади, с цел да се откажат от националния тим. Сигурен съм, че те ще получат повиквателна. Ще забележим какво ще е тяхното решение, само че аз персонално нямам доверие да ги отхвърлят. И двамата имат още какво да дадат на националния тим. Много ясно са регламентирани разпоредбите, в случай че някой откаже покана за националния тим. Мисля, че няма да се стигне до такава степен ", разяснява проблема Ганев.
 Марица (Пловдив) започва годината с мач против ДКС Варна
Марица (Пловдив) започва годината с мач против ДКС Варна

Двата отбора играха преди месец

Той изрично изключи разновидността да бъде дадена отмора на звездите през лятото, когато ще се организира шампионатът Лига на нациите.

" Ако изпаднем от волейболната Лига на нациите, ние изобщо няма да имаме късмет в миналото да играем подготовка за Олимпийски игри ", безапелационен е Ганев.

Президентът на федерацията съобщи още, че селекционерът на мъжкия народен тим ще бъде определен през идната седмица.

А един от двамата претенденти за поста - Николай Желязков, който понастоящем е асистент в щаба на Силвано Пранди съобщи, че след Европейското през предходната година Скримов е загатнал за отричане от представителния ни отбор.

" Скримов след последната среща на Европейското състезание беше загатнал пред мениджъра на тима, че обмисля вид да се откаже, само че всичко завърши там. Аз го отдадох повече на момента страст. Лично аз се надявам това да не е правилно ", зави Желязков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР