ЦСКА зимува само на две точки зад временния лидер Лудогорец

...
ЦСКА зимува само на две точки зад временния лидер Лудогорец
Коментари Харесай

ЦСКА трябва да подсили три позиции по пътя към 32-ата

ЦСКА зимува единствено на две точки зад краткотрайния водач Лудогорец и в Борисовата градина царува оптимизъм преди пролетния дял. " Червените " почитатели в един миг към този момент бяха почнали да отписват и този сезон, само че две неверни стъпки на противника и победа в директния мач върна назад 31-кратния първенец в играта.

Сега отборът отпътува за подготовката си в Турция с убеденост, че може да смъкна разградчани от трона.

Все отново все още любимец за първото място си остава Лудогорец. В ЦСКА обаче могат да подсилят в допълнение състава и би трябвало да го създадат.
 Снимка 554617
Източник:

Още повече, че титулярният ляв краен бранител - Брадли Мазику , е решен да напусне редиците. Именно това е една от трите позиции, на които " армейците " би трябвало да пазарят по пътя към по този начин бленуваната 32-а купа.

Мазику е страховит футболист и честото му попадане в Топ 3 играчите на месеца в българското състезание е доказателство за качествата му. Все отново той е човек и в случай че остане през пролетния дял не се знае какъв брой стимулиран ще е в последните си дни с " алената " фланелка.

При съществуването на конкуренция обаче ще е длъжен да дава максимуа от себе си, другояче ще бъде забит на пейката. Така той и възможното ново попълнение взаимно ще се стимулират кой да играе. В лявата част на защитата все още не се вижда опция на Брадли.
 Снимка 557972
Източник:

За да завоюват купата, " армейците " би трябвало да засилят и огневата мощност.

Това може да се случи посредством укрепване на два поста - изобретателен атакуващ халф и крило.

Към момента обстановката със почналия стремително сезона Греъм Кери е прекомерно неразбираема, а даже да се завърне в София проблемите отвън терена могат да лишат ЦСКА от другояче класата, с която разполага. При крилото Яник-Сони Вилдсхут също разковничето е да победи себе си, с цел да покаже цялостния си капацитет.

Пролетта ще е тежка и борбата ще е за всяка точка. Футболистите няма да имат лукса да са отвън форма.
 Снимка 557949
Източник:

Също по този начин поредицата от тежки мачове, изключително когато стартира първата шестица, комбинирани с възможни полуфинали за Купата на България през три дни, ще наложи ротации.

Освен нов първокласен флангови състезател, който да подарява с положителни центрирания Жорди Кайседо , ЦСКА би трябвало да откри и атакуващ халф, който да " връзва " играта. Освен Кери сега разполага с Феде Варела, който обаче на процедура пропусна цялата есен и не се знае по какъв начин ще се включи през пролетния дял.

С тези леки корекции ЦСКА може да завоюва борбите си идните месеци и да победи във войната през май с шампионска купа.
 Пропадна контрола на ЦСКА
Пропадна контрола на ЦСКА

За 28 януари
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР