ЦСКА спечели Купата на България от тазгодишното издание на турнира.

...
ЦСКА спечели Купата на България от тазгодишното издание на турнира.
Коментари Харесай

ЦСКА спечели Kупата на България

ЦСКА завоюва Купата на България от тазгодишното издание на шампионата. Червените победиха тима на "Арда " Кърджали с 0:1. Бисмарк Чарлс октри резултата в 86-ата минута.

В 11-ката на символичните домакини още веднъж е звездата на отбора Спас Делев, който пропусна огромна част от пролетните дуели поради травма. В тази на алените има известни изненади. Извън титулярния състав са Йомов и Енрике. Техните места са заети от Кери и Синклер. На пейката е и Тибо Вион.

Играчите на ЦСКА-София излязоха с фланелки с надпис "Ваксината избавя ".

Още в четвъртата минута алените проведоха рискова офанзива отляво. Последва пас на Синклер към Варела, който шутира от 13-14 метра, само че Караджов избави.

Арда отговори с рисково центриране от фаул, което Тонислав Йорданов засече, само че ударът му от 7-8 метра не откри задачата. Дори да бе отбелязал, голът нямаше да бъде зачетен заради засада.

В 25-ата минута Бусато избави топовен шут на Мартинов от 23 метра. Само 60 секунди по-късно стражът на алените повтори упражнението, отразявайки нов изстрел на Мартинов.

До края на полувремето алените владееха повече топката, само че без да основават някакви по-сериозни обстановки пред противниковата врата.

Първият удар по посока на една от двете порти за втората част стана факт в 58-ата минута. Матей фаулира откъсващия се Тилев, а Делев шутира над напречната греда след осъществяване на фаула.

В 62-ата минута реферът Волен Чинков спря рискова офанзива на сините, отсъждайки нарушаване на Мартинов против Вион, само че такова нямаше. Съдията сподели и жълт картон на футболиста на Арда.

Три минути по-късно Мартинов бе изведен самичък против Бусато, само че под ъгъл. Последва шут на халфа, който Бусато мазета в корнер.

В 74-ата минута Бисмарк стреля с глава, само че Караджов улови.

Така се стигна до 85-ата минута, в която Юга изведе Бисмарк Чарлс с дълъг пас зад тила на Петков, който не се ориентира добре и не съумя да блокира нападателя, а той от своя страна вкара с майсторски шут в далечния ъгъл за 1:0.
Стартови сформира:
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР