Лорънс Фокс каза, че може да напусне Лондон след буря

...
Лорънс Фокс каза, че може да напусне Лондон след буря
Коментари Харесай

Лорънс Фокс заплашва да напусне Лондон след негативна реакция заради публикуването на изображение с горна пола

Лорънс Фокс сподели, че може да напусне Лондон след стихия към обява в обществените медии, която той показа, включваща изображение на телевизионния водещ Нариндер Каур.

45-годишният артист, трансформирал се в политик, провокира възторг в сряда, когато качи фотография на 51-годишната някогашна звезда от Биг Брадър Нариндър, направена с обектива на камерата, накривен нагоре към полата й. Самото изображение е направено от папарашки фотографи в предишното, а не от самия Фокс. Upskirting – действието на снимане на пола без единодушие – беше оповестено за нелегално през 2019 година с приемането на Закона за воайорството (нарушения).

Онези, които нарушат закона, могат да получат затвор и/или санкция за закононарушението. След като Фокс показа изображението - което той направи като явно възмездие за това, че Нариндър подлага на критика някогашния блестящ модел Лейлани Даудинг за театралничи за екзотични фотоси - имаше необятно публикувана рецензия онлайн и от този момент полицията удостовери, че проверява случая.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР