ЦСКА-София започна благотворителна кампания. Червените ще дарят всички средства, събрани

...
ЦСКА-София започна благотворителна кампания. Червените ще дарят всички средства, събрани
Коментари Харесай

ЦСКА-София стартира благотворителна кампания за Коледа

ЦСКА-София стартира благотворителна акция. " Червените " ще дарят всички средства, събрани от продажбата на виртуални билети от оставащите домашен мачове до края на година.

Ето какво написаха в уеб страницата на клуба:

" Армейци,

Наближава най-светлият християнски празник - Рождество Христово. Изпращаме една извънредно тежка за всички нас година. Пандемията от ковид промени целия свят и сигурно тази Коледа ще е по-различна от останалите. Ето за какво и нашият коледен клип в този момент ще е по-различен.

Ние в ЦСКА, дружно с нашите правилни последователи постоянно сме били едно огромно и заедно семейство, а фамилията значи грижа, значи реципрочност, значи обич.

Затова сме повече от тим, тъй като и Вие сте повече от почитатели.

В навечерието на Коледа ЦСКА провежда акция за събиране на средства за закупуване на респираторни апарати за лечебни заведения с дефицит на жизненоважните устройства. Ние не желаеме да се стига до избор чий живот да бъде избавен!

ЦСКА ще подари всички средства, събрани от продажбата на виртуални билети от оставащите ни домашен дуели до края на годината.

Стартът на акцията слагаме с утрешния дуел против. Билетите са на стойност 10, 50 или 100 лева Всеки самичък може да реши каква сума желае да подари. Със закупуването на вашия виртуален билет, всеки от Вас ще получи QR код с обръщение от нашите футболисти.
"
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР