ЦСКА-София загуби първи официален мач за сезона - 1:2 при

...
ЦСКА-София загуби първи официален мач за сезона - 1:2 при
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" записа в Пловдив първа загуба за сезона

" ЦСКА-София " загуби първи формален мач за сезона - 1:2 при гостуването против " Локомотив " (Пд) от VII кръг на Ефбет лига. Нидерландският бранител Юрген Матей имаше малшанса да е забъркан и в двете попадения във вратата на отбора си.

В 31-ата мин. той си вкара автогол след центриране на Лукас Салинас. След 7 минути Момчил Цветанов шутира, а топката се отби от Матей и влезе в мрежата.

" ЦСКА-София ", който игра и с мисъл за идния плейоф за Лига Европа против " Базел ", съумя да върне единствено едно попадение. В 69-ата мин. Тиаго Родригес понижи от директен свободен удар. В 72-ата мин. Матей за малко не се реваншира, само че ударът му беше избит от вратаря Мартин Луков.

 

По-рано през днешния ден в. " Екип " заяви, че цената на нападателя на " ЦСКА-София " Али Соу е 5 млн. евро. В информация на изданието се показва, че интерес към гамбийския футболист има от испанския втородивизионен " Алмерия ". А този клуб сега има опция да заплати сходна сума, защото при започване на месеца продаде уругвайския си голмайстор Дарвин Нунес на " Бенфика " за 24 млн. евро. От " Алмерия " сега търсят заместител точно на Нунес, а Соу е един от разновидностите.

Отново " Екип " заяви преди дни, че футболистът на " ЦСКА-София " е желан и от френския първодивизионен " Дижон ". Там в началото харесали Жан-Пиер Нсаме от  " Йънг Бойс ", само че швейцарският клуб му сложил прекомерно висока цена. А тази на Соу, съгласно " Екип ", била изцяло допустима. Иначе, съгласно профилирания уебсайт Transfermarkt, цената на Соу е 2 млн. евро.

Интерес към Соу има и от турски клубове. От началото на сезона гамбиецът има два гола в шампионата, само че се е разписвал във всеки от трите мача на " ЦСКА-София " в предварителните кръгове на Лига Европа. Очаква се клубът да вземе решение дали да го продаде, според от изхода на плейофа против " Базел ", т.е. дали ще успее да влезе в групите на Лига Европа или не. Мачът е в четвъртък от 21:30 ч. и ще се предава директно по " Диема спорт 2 ". За основен рефер беше назначен словакът Иван Кружляк.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР