ЦСКА-София вчера поднови тренировки след два дни и половина почивка.

...
ЦСКА-София вчера поднови тренировки след два дни и половина почивка.
Коментари Харесай

Жеферсон поднови тренировки

ЦСКА-София през вчерашния ден възобнови тренировки след два дни и половина отмора. На заниманието с тима бе и Жеферсон, който до предходната седмица не се готвеше с представителния отбор. Бразилецът беше по специфична стратегия поради травмата, която получи по време на лагера в Испания.

Жеферсон може да е подготвен за първия кръг от плейофите против Черно море, само че не се знае дали ще попадне в групата. От една страна, той изостава в кондиционно отношение. От друга, има четирима чужденци с паспорти отвън Европейски Съюз, а измежду 18-те могат да попаднат не повече от трима. Жеферсон може да остане отвън групата поради това предписание. В ЦСКА-София се надяват, че преди старта на плейофите БГ паспорти ще получат Енрике Рафаел и Евандро. Ако това се случи, ограничаването за чужденци отвън Европейски Съюз ще отпадне като проблем.

Голяма част от футболистите на " алените " се възползваха от по-дългата отмора и посетиха родните си места. Главният управител на клуба Стойчо Стоилов пък разпуска в Рим. " Армейците " не са възнамерявали контрола в паузата за националните тимове.

" Тема Спорт "
Първа лига 1 кръг, събота 30 март  ЦСКА-София 20:30  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР