ЦСКА-София успя да осъществи два трансфера в рамките на един

...
ЦСКА-София успя да осъществи два трансфера в рамките на един
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" направи два трансфера за ден

" ЦСКА-София " съумя да реализира два прехвърлянето в границите на един ден. Очаквано клубът притегли някогашният холандски национал Върнан Анита. 30-годишният халф подписа контракт до края на сезона с алтернатива за удължение, откакто тренира няколко дни с тима и в това време водеше договаряния. Най-важното преди сключването на договора обаче беше прекосяването на медицинските проучвания, защото Анита не бе играл над половин година.

Той идва с много забавна визитка, която включва престои в " Нюкасъл ", " Лийдс " и " Вилем II ". Най-големите му триумфи обаче са реализирани с " Аякс " сред 2006 и 2012 година - две трофеи на Холандия и купа на страната. Преминал е пред всички възрастови национални селекции на Холандия, като за мъжкия народен отбор има 3 мача през 2010 година

" Много съм благополучен, че нещата се развиха добре и ще играя за ЦСКА. Амбициран съм бързо да се интегрирам в състава и да оказа помощ с опита си да спечелим трофей този сезон. Всички ме одобриха доста задушевно и считам, че няма да имам проблеми с акомодацията. Физически се усещам добре, защото през последните месеци упражнявах интензивно с родния си отбор " Аякс ", разяснява Анита пред клубния уебсайт на " ЦСКА-София ".

Преди подписването да стане факт, треньорът на отбора Милош Крушчич сподели по адрес на бъдещото попълнение:  " Той има огромен опит, качества и чакам да вдигне равнището на тима. Анита не е играл известно време, само че доколкото видях на тренировките, физическото му положение е положително ".

Малко по-късно " ЦСКА-София " разгласи и продажбата на португалския халф Жанио Бикел (24 г.), чийто заместител точно ще е Върнан Анита. Бикел минава в клуба от Мейджър лийг сокър " Ванкувър Уайткапс ". Трансферна сума бе непокътната в загадка, само че от клуба се похвалиха, че са заложени по контракт солидни бонуси при положително показване на футболиста, както и % при предстоящ негов трансфер. Бикел бе в " ЦСКА-София " от лятото на 2018 година, като записа 59 мача във всички шампионати, без да означи гол.
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР