ЦСКА-София ще обяви решението си за бъдещето на треньора Милош

...
ЦСКА-София ще обяви решението си за бъдещето на треньора Милош
Коментари Харесай

Милош Крушчич с малки шансове да остане начело на ЦСКА за постоянно

ЦСКА-София ще разгласи решението си за бъдещето на треньора Милош Крушчич при започване на идната седмица. Очаква се на 16 декември, понеделник, да стане ясно дали сръбският ментор ще остане отпред на отбора и за пролетния дял на шампионата. Шансовете това да се случи не са огромни. В двата основни дуела под негово управление - с Лудогорец за шампионата (0:0) и с Арда за купата, " алените " разочароваха в игрово отношение. Отборът се показа много едва и в турнирния дуел с кърджалии, в който не сътвори голово състояние и даже не насочи прецизен удар (0:0). В началото на престоя на Крушчич се видяха някои положителни моменти в изявите на отбора, само че положителните усещания значително бяха изтрити в мачовете през декември, написа вестник ''Тема спорт''

Последната среща на ЦСКА-София за годината е в събота против Дунав от 16:30 часа на " Армията ". След това управлението ще събере тима за края на годината. Чужденците летят към родните си места в неделя и понеделник, като билетите към този момент са закупени.

Самият Крушчич разгласи, че сделката му с клуба е до края на годината. В първото си изявление откакто пое поста сърбинът съобщи: " Моите проекти са да остана най-малко пет години. Дали ще остана за непрекъснато зависи от резултатите. Това е мерилото във футбола ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР