ЦСКА - София публикува позиция, с която заявява, че протестните

...
ЦСКА - София публикува позиция, с която заявява, че протестните
Коментари Харесай

ЦСКА - София: Клубът няма да се откаже от протестните действия, докато справедливостта не възтържествува

ЦСКА - София разгласява позиция, с която декларира, че протестните дейности пред базата на БФС в Бояна ще продължат, до момента в който " справедливостта не спечелва ". Както е известно, от клуба проведоха палатков лагер пред централата на Българския футболен съюз.

" Безсрочният митинг пред централата на Българския футболен съюз в Бояна започва през днешния ден от 12 ч. След несправедливите решения на нелегитимния Изпълком на централата и наказванията против ЦСКА, последователи от цялата страна ще дадат алегорично начало на денонощния палатков лагер поради несъгласието с политиката на Футболната централа.

Протестът ще бъде с мирни средства и няма последна дата, като в околните дни в Бояна се чакат и футболни тимове и последователи от цялата страна, които считат, че е пристигнало време за смяна в родния футбол.

Ръководството на ЦСКА е изрично, че клубът няма да се откаже от протестните дейности, до момента в който справедливостта не спечелва ".
 Бербатов: Ще отидем в Бояна на палатковия лагер! Трябва да сме там, тъй като сме определени за ново управление Бербатов: Ще отидем в Бояна на палатковия лагер! Трябва да сме там, тъй като сме определени за ново ръководство
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР