ЦСКА-София продължава със слабите си резултати на лагера в Испания.

...
ЦСКА-София продължава със слабите си резултати на лагера в Испания.
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" пак загуби без да вкара гол

" ЦСКА-София " продължава със слабите си резултати на лагера в Испания. Отборът загуби с 0:3 от вицешампиона на Чехия " Виктория " (Пилзен) и досега има едно тъждество и три провали. Нещо повече - отборът, воден от треньора Милош Крушчич, към момента няма маркиран гол в четирите мача в Испания. Головата разлика досега е 0:9.

В днешния мач две попадения за " Виктория " означи Ян Коварик, а третото бе на резервата Марко Алвир. Поражението можеше да е и по-тежко, откакто още при започване на мача бранителят Жеферсон мазета от голлинията шут на състезател на " Виктория ".

Слабата игра на " ЦСКА-София " беше подчертана и от обстоятелството, че първият прецизен удар във вратата на чехите бе записан едвам в 84-ата минута. Отправи го привлеченият от " Ювентус " Стефано Белтраме, който влезе като запаса след почивката. Заради контузии пък наложително бяха заменени Ахмед Ахмедов и португалецът Рубен Пинто.

" Енрике Рафаел влезе след дългата пауза поради травма и това е единственият позитивен миг през днешния ден. Естествено, че не съм удовлетворен. Някои играчи получиха опция да играят против сериозен тим, само че не се получи. Не играхме добре, пропуснахме доста моменти. Не можем постоянно да играем с едни и същи футболисти, през днешния ден починаха главните ни бранители, а пък другите получиха опция, само че не се оправиха добре. Много неща не се получиха, доста играчи не играха изобщо. Тези, които получиха опция да играят, не оправдаха възможностите си. Надявам се на следващия ден да изглеждаме по различен метод. Дори съм уверен, че на следващия ден ще бъде напълно друг мач. Белтраме пристигна преди два дни, имаше единствено една подготовка с тима. За дребното време през днешния ден се видя, че може да играе качествено, само че му би трябвало време да се сработи с колектива ", коментира Крушчич пред " Диема спорт ".

Утре " ЦСКА-София " ще има късмет да приключи лагера по-достойно - с победа или най-малко вкаран гол, в последната си инспекция, която ще е против различен чешки отбор - " Яблонец ".

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР