ЦСКА-София продължава да няма отбелязан гол и след петия си

...
ЦСКА-София продължава да няма отбелязан гол и след петия си
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" още е без гол, но вече с 2 т. в Лига Европа

" ЦСКА-София " продължава да няма маркиран гол и след петия си мач в група А на Лига Европа. Равенството 0:0 в гостуването против румънския първенец " Клуж " обаче обезпечи втора точка на българския отбор.

Всъщност " ЦСКА-София " можеше да си тръгне и с 3 точки от стадион " Д-р Константин Радулеску " в Клуж-Напока, само че няколко пропуща разделиха отбора от победния гол. Али Соу още веднъж нямаше късмет да вкара в три доста преференциални обстановки, а рискови удари насочиха още Амос Юга и Тиаго Родригес. Вратарят на българския тим Густаво Бусато пък още в 12-ата мин. се намеси отлично при шут на хърватина Габриел Дебелюх.

В 85-ата мин. " Клуж " остана с 10 души, откакто червен картон получи Александър Кипчиу - за симулация.

" ЦСКА-София " още от предишния кръг в груповата фаза остана без шансове за продължение напред. Тимът продължава да е на последно място в групата със своите 2 точки и е на 3 точки след " Клуж ". В другия мач от групата " Рома " завоюва с 3:1 против " Йънг Бойс " в Рим и си обезпечи първото място, като има към този момент 13 т. Швейцарците са на втора позиция със 7 т. В последния кръг италианският тим ще гостува в София на 10 декември.

След мача треньорът Бруно Акрапович подчертава най-много върху пропуснатите положения.  " Имахме задоволително шансове да отбележим гол. Не ни доближи малко във финалния миг преди гола. Ще се оправим, ще работим над тези неща и ще печелим. Отборът функционираше добре и контролирахме съперника, освен това на техния терен. Доволен съм от тима. Всички тези обстановки, които не реализирахме би трябвало да ги проучваме, да ги вършим на подготовка и да знаем по какъв начин да ги решим вярно. Не единствено Али Соу пропускаше. Йомов и Тиаго можеха да се ориентират по-добре и да вкарат. Жеферсон в случай че беше траял една офанзива по различен метод, то нещата можеше да бъдат други ", сподели Акрапович пред Българска национална телевизия.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР