ЦСКА-София постигна втора поредна победа и поне временно се завърна

...
ЦСКА-София постигна втора поредна победа и поне временно се завърна
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" изтръгна мъчен успех в Монтана

" ЦСКА-София " реализира втора поредна победа и най-малко краткотрайно се завърна в Топ 3 на футболното състезание. В дуел от XII кръг на Ефбет лига вицешампионите се постановиха с 2:1 като посетители на " Монтана " и се изкачиха на трето място в.

Както и в предния кръг против " Царско село " (1:0) минималният триумф пристигна след измъчена игра на възпитаниците на краткотрайния треньор Даниел Моралес. Пред празните трибуни на ст. " Огоста ", само че със скупчена сериозна " алена " агитка край жп линията в профил, столичани излязоха напред в резултата още в 8-ата мин., когато бранителят на домакините Раян Сенхаджи си означи автогол.

След това обаче гостите от София пропиляха куп комфортни благоприятни условия да решат дуела, като с пропуски се отличиха Енрике Рафаел, Ахмед Ахмедов и Али Соу. Все отново гамбиецът съумя да прекъсне головата си суша и в 76-ата мин. се разписа за 2:0 с първото си попадение в шампионата след 22 август. Още в първата офанзива след подновяването на играта обаче " Монтана " изравни посредством Николай Минков, възползвал се от неприятно прекъсване на топката на бразилския вратар на " ЦСКА-София " Густаво Бусато.

В оставащия четвърт час до края и двата отбора сътвориха рискови положения пред противниковите порти. Финалната офанзива беше на домакините, само че Владимир Айтов стреля високо над вратата с насрещен шут от границата на наказателното поле.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР