ЦСКА-София постигна победа с 2:0 над Ботев (Вр) в контрола

...
ЦСКА-София постигна победа с 2:0 над Ботев (Вр) в контрола
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" би "Ботев" пред Гриша Ганчев

" ЦСКА-София " реализира победа с 2:0 над " Ботев " (Вр) в контрола на ст. " Българска войска ". Мачът беше единствената инспекция и за двата тима преди подновяването на шампионата в Ефбет лига през идната седмица.

Австралийският нападател Томислав Юрич вкара първото попадение в 77-ата минута от дузпа, отсъдена за нарушаване на Петко Ганев против нападателя на " ЦСКА-София " Ахмед Ахмедов. Юрич бе в основата и на втория гол, откакто в 80-ата мин. асистира на ирландеца Греъм Кери.

Двубоят беше изгледан от притежателя на " ЦСКА-София " Гриша Ганчев, който бе в компанията на ветераните на ЦСКА Димитър Пенев и Георги Велинов. В ложата беше и селекционерът на националния тим Георги Дерменджиев, който следи положението на избраниците си. Вчера вчера той участва и на мача " Левски " - " Витоша " (Бистрица).

В различен спаринг от през днешния ден " Берое " победи с 1:0 като хазаин " Арда ". Точен беше ветеранът Мартин Камбуров в 17-ата мин. с глава. Това беше и неофициалният дебют на новия треньор на кърджалийци Николай Киров.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР