ЦСКА-София осъществи само за ден два трансфера, с които подсили

...
ЦСКА-София осъществи само за ден два трансфера, с които подсили
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" се подсили за Европа с два силни трансфера

" ЦСКА-София " реализира единствено за ден два прехвърлянето, с които укрепи състава за присъединяване в груповата фаза на шампионата Лига на конференцията.

От " Славия " беше притеглен нападателят Калоян Кръстев (22 г.), който към този момент е част от мъжкия народен тим и сега е на лагер преди мачовете против Италия, Литва и Грузия. Младият гений на " белите " към този момент има престой в италианския " Болоня " зад тила си (през сезон 2018/19), след което се върна в " Славия ", в началото чартърен, а след това и за непрекъснато. През предишния сезон той означи 7 попадения за " белите " във всички шампионати, а от началото на 2021/22 към този момент има два гола в шампионата.

Вторият нов състезател на " Българска войска " е хърватският отбранителен халф Карло Мухар (25 г.). Той идва като преотстъпен до края на сезона от полския " Лех " (Познан), с алтернатива за откупуване по-късно. През пролетта Мухар също игра чартърен - в турския " Кайзериспор ". Юноша е на " Динамо " (Загреб), в Хърватия е играл още за " Интер " (Запрешич). В " Лех " минава през лятото на 2019 година против 300 000 евро.

Мухар към този момент е в България и в сряда ще замине с " ЦСКА-София " на лагер в Банско. Калоян Кръстев се чака да се причисли към " алените " на 9 септември, откакто завърши уговорките с националния тим.

Спешната селекция се наложи поради новите контузии в отбора на Стойчо Младенов от предходната седмица - на Тибо Вион и Бисмарк Чарлз. Отделно нидерландският бранител Мено Кох е навън до края на годината, а поради това бе взет финландския национал Томас Лам.

След класирането за групите на Лига на конференцията Младенов акцентира, че тимът има потребност от още нови играчи. " ЦСКА-София " е в група с италианския " Рома ", украинския " Зоря " (Луганск) и норвежкия " Бодьо " / " Глимт ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР