ЦСКА-София официално стана единственият клуб, който подаде документи за участие

...
ЦСКА-София официално стана единственият клуб, който подаде документи за участие
Коментари Харесай

Нищо неочаквано: само ЦСКА-София подаде документи за Армията, конкурсът е с един участник

ЦСКА-София публично стана единственият клуб, който подаде документи за присъединяване в състезанието за стадион " Българска войска " и спортния комплекс в Панчарево. Информацията пристигна публично от ММС. Припомняме, че предпочитание за присъединяване имаше и ЦСКА 1948, само че от лидера в Югозападна Трета лига оповестиха, че няма метод, по който да покрият критериите, наложени от министерството, и нарекоха предстощия конкурс " нагласен мач в интерес на Литекс " и " псевдо-конкурс ". Ето известието на министерството:

" До 17.00 часа на 11 декември 2017 година, когато е крайният период, избран от изискванията за осъществяване на състезанието за отдаване чартърен на ст. “Българска войска “ и спортно-тренировъчна база " Панчарево ", едно сдружение е подало документи за присъединяване в процедурата, оповестена от " Сердика спортни парцели " ЕАД.

Документите са подадени от ПФК ЦСКА-София посредством спортния шеф Пламен Марков. В периода, избран от документите, същото сдружение е превело изискуемия депозит за присъединяване в размер на 100 000 лева

Документацията за присъединяване в процедурата е била закупена от две сдружения – ПФК ЦСКА-София и ФК ЦСКА 1948.

Съгласно общите условия за осъществяване на процедурата, на 13 декември 2017 година от 11.00 часа в намерено съвещание комисия от 5-ма членове, избрана със заповед на изпълнителния шеф на " Сердика спортни парцели " ЕАД, ще отвори документите, с цел да дефинира дали ПФК ЦСКА-София дава отговор на изискванията за допустимост ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР