ЦСКА-София не желае повече рефера Драгомир Драганов да свири мачове

...
ЦСКА-София не желае повече рефера Драгомир Драганов да свири мачове
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" не иска повече рефера Драганов на свои мачове

" ЦСКА-София " не желае повече рефера Драгомир Драганов да свири мачове на тима. Това съобщи основният менидгър на клуба Стойчо Стоилов след загубата с 0:1 от " Берое " през вчерашния ден. В края на мача Драганов отсъди противоречива дузпа, от която Мартин Камбуров означи победния си гол, а също по този начин анулира и попадение на столичния отбор.

" Човекът на Разград си свърши работата и извърши поръчката. Такова ритуално ампутиране на главата на ЦСКА скоро не бяхме виждали. Някои хора доста ги е боязън от нас и ще се подсигуряват до последно. Не е единствено измислената дузпа и незачетения гол. Още през първото полувреме съдията сподели накъде вървят нещата. Не даде червен картон на Камбуров за удар в лицето на наш футболист без топка. Спести доста жълти картони. Още какъв брой години ще става едно и също?! Кога мачовете ще стартират да се вземат решение на терена?! Пак дублирам - през днешния ден отрязаха ритуално главата на ЦСКА. По безочлив и високомерен метод. Господинът пристигна в Стара Загора с задача и в този момент си потегля удовлетворен, извърши си я съвършено. ЦСКА не желае повече този арбитър да свири мачове на тима ", съобщи Стоилов пред " Топспорт ".

Интересното е, че " ЦСКА-София " от началото на март пусна две заявления в отбрана на актуалното управление на Съдийската комисия. " В умозаключение призоваваме – оставете реферите на мира и не се плашете от ексклузивен конгрес на БФС ", се споделя във втората, от 10 март.

Преглед на противоречивите обстановки на дуела в Стара Загора обаче сподели, че при анулирания гол е имало безапелационна засада на Петър Занев. При дузпата пък вратарят Бусато закача с крайник Алиун Фал, преди нападателят на " Берое " да падне на земята. Все отново в тази ситуация и футболистът на старозагорци даде своя " принос " и изигра ситуацията по този начин, че да убеди рефера да отсъди нарушаване.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР