ЦСКА-София и завършиха 1:1 в неособено интересно дерби от елита.

...
ЦСКА-София и завършиха 1:1 в неособено интересно дерби от елита.
Коментари Харесай

ЦСКА-София и Левски направиха 1:1 в слабо дерби

ЦСКА-София и приключиха 1:1 в неособено забавно дерби от елита. Сините вкараха с първия си прецизен удар за 0:1. Червените изравниха също с първия си прецизен удар. Общо в мача имаше пет точни удара. Срещата не блестеше с добър футбол. В мача преобладаваше борбата и той несъмнено не оправда огромните упования.

Левски откри в края на първото полувреме посредством Роналдо. И то до момента в който Уелтон не играеше, тъй като се превиваше от болежка. Фадига и Цунами разиграха отляво, бразилецът центрира, Роналдо надскочи Емануел Шакич и с глава преодоля Густаво Бусато. Вратарят на алените също носи виновност, тъй като не се беше пласирал добре.

В самото начало на втората част Бусато направи първото избавяне. ЦСКА-София сбърка при изнасянето на топката и я подари на Уелтон. Той нахлу в наказателното поле, само че стреля в тялото на Бусато.

Минута по-късно алените изравниха след недоразумение сред Кристиан Димитров и Пламен Андреев. Централният защитник остави за вратаря, който не съумя да играе с топката. Джонатан Линдсет я открадна и осъществя на празна врата. Малко по-късно алените изпуснаха добра опция за поврат, тъй като Назон се замота.

До края на мача сините имаха още един прецизен удар, а отборът на Нестор Ел Маестро – не.

Съперниците остават разграничени от две точки в класирането. ЦСКА-София има 25, Левски – 23. Лидерът Локомотив Пловдив има 29 точки.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР