ЦСКА-София е отказал пари за лечението на бившия национал и

...
ЦСКА-София е отказал пари за лечението на бившия национал и
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" отказал помощ за "предателя" Георги Димитров

" ЦСКА-София " е отказал пари за лекуването на някогашния национал и легенда на ЦСКА Георги Димитров, обявявайки го за изменник. Това съобщи различен някогашен футболист на 31-кратния първенец - Георги Илиев. " Говорих с трима от управлението на ЦСКА и ми споделиха: " Ние на предатели пари не даваме и не оказваме помощ ". Това им беше отговорът! ", съобщи Илиев пред " Спортал ".

В същото време изпълнителният шеф на " ЦСКА-София " Пламен Марков, също някогашен съотборник на Димитров, стартира кампания за набиране на средства в интерес на Футболист №1 на България за 1985 година, който сега е на лекуване във Франция след претърпяна интервенция в София за премахване на израстък на дебелото черво. Кампанията на Марков обаче не е обвързана с клуба.

Споделената от Георги Илиев реакция на управлението на " ЦСКА-София " евентуално е подбудена от обстоятелството, че Георги Димитров е един от гневните критици на клуба след преместването му от Ловеч в София и отхвърли да го припознае като ЦСКА. Ако фактически именитият бранител е бил разгласен за " изменник ", то той се подрежда в листата на някогашни играчи ЦСКА, които са в недружелюбност пред " ЦСКА-София " по същата причина. Сред тях са Радослав Здравков, Спас Джевизов, Методи Томанов, Методи Деянов, Валентин Илиев, Емил Гъргоров...  

Иначе Георги Илиев показа, че главната помощ за лекуването на Димитров са оказали БФС (най-вече със съдействието на Емил Костадинов) и  " Софиямед ". От " ЦСКА 1948 " също оповестиха, че са помогнали, дружно с още няколко ветерани на ЦСКА.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР