ЦСКА-Сф завърши трагично лагера в Марбея, след като не успя

...
ЦСКА-Сф завърши трагично лагера в Марбея, след като не успя
Коментари Харесай

ЦСКА-Сф 0:11 в Марбея

ЦСКА-Сф приключи трагично лагера в Марбея, откакто не съумя да вкара нито един гол в петте си контроли. В последната " алените " паднаха от третия в Чехия Яблонец с 0:2 след попадения на Войчех Кубиста (6) и на Владимир Йовович (36).

Това беше и четвърто проваляне за отбора на Милош Крушчич, който съумя да запише единствено едно нулево тъждество в испанския курорт. Най-позитивният резултат се оказа точно нулевото реми с корейския Чонбук. В останалите дуели отборът загуби от Нюрнберг (0:5), от Шонан Белмаре (0:1) и от Виктория Пилзен (0:3). Общо минутите, в които вицешампионът на България не съумя да се разпише, са 450. Още по-притеснителното е, че против Яблонец Крушчич пусна титулярите, с които би трябвало да излезе против Левски в първия мач от пролетния полусезон на 15 февруари.

Сърбинът обаче разгласи, че е видял повече положителни неща в представянето на своите играчи в инспекцията с чехите.

" Мога да съм неудовлетворен единствено от резултата, играта беше много по-добре, в сравнение с до момента. Повече положителни неща имаше, в сравнение с отрицателни. Доволен съм от реакцията на играчите, добре тичахме. Имахме и някои моменти, първото полувреме нямахме малко шанс, вкараха ни от статично състояние, не бяхме деликатни на контраофанзива. Този тим играе добре в отбрана и на контраофанзива. Имаше повече положителни неща, изключително в преместването на играта в офанзива, в реакцията като загубим топката. Малко неща в офанзива имаме да отработваме, само че този мач ми дава позитиви. Играчите дадоха максимума, демонстрираха, че могат да устоят 90 минути. Мисля, че след седмица-две ще изглеждаме още по-добре.

Резултатите не бяха на равнището, което желаеме, само че организирахме мощна подготовка, работихме, през 3 дни имахме мачове. А сред мачовете работихме крепко и това се отрази на резултатите. В нито един дуел не сме били свежи. Доволен съм, че момчетата отработиха всичко, дадоха максимума. Имаме още две седмици да завършваме подготовката ", сподели Крушчич.

Тарторът на агитката Иван Велчев-Кюстендилеца обаче призна, че е уплашен от положението на " алените ". " Уплашен съм, подобен безразсъден тим не сме имали в никакъв случай ", написа във фейсбук Кюстендилеца.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР