ЦСКА-Сф ще се довери на Милош Крушчич за треньор. Сърбинът

...
ЦСКА-Сф ще се довери на Милош Крушчич за треньор. Сърбинът
Коментари Харесай

Сърбин ще води ЦСКА-Сф

ЦСКА-Сф ще се довери на Милош Крушчич за треньор. Сърбинът е от няколко месеца на " Армията ", като беше притеглен за асистент от Люпко Петрович и бе в щаба на Добри Митов, а след това остана и при фамозния си съотечественик. За рокадата заяви италианският състезателен шеф на " алените " Кристиано Джарета.

" Той има нужните умения, с цел да води отбора. Основното решение е на Гриша Ганчев. Всички значими решения идват от него. Назначаването му не значи, че предаваме сезона и нямаме упоритости до края на шампионата. Решението за Николай Бодуров също е на Ганчев. Нещо се случи сред тях и поради това футболистът не играе ", изясни пред Българска национална телевизия Джарета.

Отстраненият капитан Бодуров наруши мълчанието си и нападна остро Стойчо Стоилов, определяйки го като " основния скаут, състезателен шеф, изпълнителен шеф, старши треньор, лекар или като човек, който схваща от всичко ". Защитникът не е играл от началото на август, а по всяка възможност скоро ще бъде изпъден. " Разбирам, че Стоилов желае да отклони вниманието и гнева на хората от себе си, като го насочи към други. Нека Петрович да каже почтено дали съм го съветвал за състава. Първоначално той споделяше, че върша проблеми и се карам на съотборниците ми, което въобще не е по този начин, и може да се попита всеки един от тях. След това сподели, че нямал отношение по моето премахване и да се пита управлението. Преди мача от Лига Европа със Зоря в София след тренировката Ганчев ни събра да ни каже няколко думи преди значимия мач, след което ме попита дали ще си пътувам за Благоевград след тренировката. Отговорът ми беше да, попита ме за какво. Отговорих му, че имам персонална работа, той попита какви са тези персонални неща и дали може да помогне с нещо. Отговорих му, че няма с какво да ми помогне и нещата са персонални (на другия ден сутринта се изнасяха 40 дни от гибелта на бащата на жена ми - той умря, до момента в който бях на лагера в Австрия. Нека почива в мир индивидът!). След това Ганчев отново ме попита каква ми е работата и да я споделя, само че му отговорих, че ми е неловко пред всички да споделям персоналните си проблеми. Така завърши диалогът и господин Ганчев си потегли очевидно раздразнителен от отговорите ми ", разказа във фейсбук обстановката Бодуров. Той твърди, че е търсил Ганчев и е желал среща с него, с цел да му се извини и да обясни обстановката, само че по този начин и не я е получил.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР