ЦСКА посреща Сепси в двубой от втория квалификационен кръг на

...
ЦСКА посреща Сепси в двубой от втория квалификационен кръг на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ЦСКА vs Сепси 0:2, кошмар за ЦСКА в защита

ЦСКА посреща Сепси в дуел от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите и играят при резултат 0:2 . Николае Паун откри резултата за гостите в 68-ата минута след извънредно безумство от Мено Кох в отбрана.

Мачът на стадион " Българска войска " е довечера от 20.00 часа и ще бъде излъчен директно по DIEMA SPORT, а в Gong.bg може да наблюдавате всичко най-интересно от него.

Саша Илич залага на скица 3-5-2. Без изненада сърбинът слага Бусато под рамката, а пред него тримата в отбрана са Мено Кох, Браян Кордоба и Енес Махмутович. Като халф-бекове ще започват Иван Турицов и Тибо Вион. В халфовата линия са норвежците Джонатан Линдсет и Тобиас Хайнц, както и Марселино Кареасо.

Атаката пък ще бъде водена от Матиас Фаетон и Дюкенс Назон.

Преди старта на срещата пък Амос Юга беше специфичен посетител на клуба, който отново провежда " Армейски следобяд " за своите почитатели, като халфът се снима с доста деца и им раздаде подписи. 

Феновете на ЦСКА бяха изпълнили до краен лимит секторите " А " и " В " на стадион " Българска войска ", като започнаха с горещата си поддръжка към обичания си тим още преди нидерладнския рефер да бе дал първия съдийски сигнал. В третата минута целият стадион извика извънредно мощно името на умрелия Трифон Иванов, който на днешния ден трябваше да навърши 58 години, само че за голямо страдание към този момент не е измежду нас от 2016-а година насам.

В шестата минута Тобиас Хайнц стреля от свободен удар, само че право в румънската стена. Топката се върна у норвежеца, който повтори упражнението, но този път я прати навън. ЦСКА продължи да господства при владеенето на топката, до момента в който Сепси разчиташе на контраатаки, с които да порази българската врата. След четвърт час игра Дюкенс Назон и Фаетон комбинираха с двойно в половината на Сепси и вторият насочи удар от отдалеченост, само че прекомерно леко, с цел да затрудни Никзули. 

В 20-ата Тибо Вион видя чудесно придвижването на Тобиас Хайнц в наказателното поле на Сепси. Норвежецът насочи удар от въздуха, само че защитник на противника го блокира с тяло. След корнера Хайнц потърси Мено Кох, само че отбраната на " зелено-белите " в този мач се оправи. Шест по-късно Алими от гостите получи жълт картон за нарушаване в половината на Сепси. Хайнц пласира центриране от фал в наказателното поле на госта, където Мено Кох смъкна с глава към непокрития Джонатан Линдсет, само че ударът на норвежеца с глава не беше прецизен.

При ответното нахлуване гостите имаха късмет да открият резултата, откакто Думитреску даде отличен пас отляво в наказателното на " алените ", само че двама играчи на Сепси се размина с това да насочат удар към вратата на Бусато, който в последна сметка улови. Защитата на ЦСКА работи безгрижно 120 секунди по-късно, откакто дълга топка беше овладяна от Козмин Матей зад защитата на " алените ". Той обаче се забави и опита пас към собствен съиграч, само че топката беше отбита към Николай Паун, чийто шут съвсем прехъврли очертанията на стадион " Българска войска ".

Десет минути преди края на първото полувеме Щефанеску подаде отляво след свободен удар, а Балаша се извиси в наказателното на столичани и надскочи Вион, но ударът му с глава не беше старателен и Бусато възобнови играта с навън. Секунди по-късно Мено Кох получи аркада и бе превързан след тежко въздушно единоборство с състезател на Сепси. Постепенно Сепси стартира да ползва някакъв напън към българската врата, като ЦСКА беше приел това с лекост и изчакваше своя противник.

В 41-ата минута Щефанеску беше изведен зад защитата на " алените ", а Тибо Вион беше покрил засадата по повече от кагегоричен метод. №10 на Сепси пое топката в наказателното поле и опита да трансферира Бусато, само че бразилският пазач с тяло спря топката. Последва пращането ѝ още веднъж в наказателното на ЦСКА, а състезател на Сепси стреля с ножичен удар, само че извънредно неопределено.

Столичани сбъркаха при контрола върху топката, а Думитреску бързо напредна и даде към Щефанеску, след което последва удар, само че Бусато избави. Стражът на ЦСКА хвърли бързо топка в празно пространство към Тибо Вион, който работи доста неприятно и не съумя да си спре топката, въпреки да имаше отлични предпоставки за скоростно нахлуване.

В 49-ата минута Хайнц опита пас към собствен сътрудник, а топката срещна ръката на Йон Георге в наказателното поле на Сепси, само че реферът остави играта да продължи. Седем по-късно удар на Линдсет от междинна отдалеченост профуча над вратата на Сепси. Иначе, ЦСКА стартира по-находчиво второто полувреме, което се и очакваше след неувереното показване.

В 68-ата минута на срещата Йон Георге откри резултата в срещата за румънците след комична демонстрация на Мено Кох в отбрана. Нидерландецът загуби ориентировка при преса от Сепси, след което гостите разиграха топката, а Вварга опита удар, само че Бусато спря топката. Николае Паун обаче пое и вкара от близко за 0:1.

LIVE / ЦСКА - СЕПСИ 0:2

0:1 Паун (68)

Рефер: Йохем Капфуис (Нидерландия)

Стадион: " Българска войска " (София)

Съставите:

ЦСКА (3-4-1-2): 1. Густаво Бусато – 22. Енес Махмутович, 4. Мено Кох, 13. Браян Кордоба – 19. Иван Турицов, 26. Марселино Кареасо, 7. Джонатан Линдсет, 15. Тибо Вион 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР