ЦСКА открива дарителска сметка. Причината - изгубени дела в КАС

...
ЦСКА открива дарителска сметка. Причината - изгубени дела в КАС
Коментари Харесай

ЦСКА отвори дарителска сметка заради загубените дела


ЦСКА открива дарителска сметка. Причината - изгубени каузи в КАС за отговорности към някогашни футболисти, които могат да надвишават 3 млн. лева Сметката се открива по апел на почитателите, които показаха предпочитание да оказват помощ в обществените мрежи.

В декларация на уеб страницата си от ЦСКА изясняват, че въпросните футболисти и сътрудници, към които текат делата, са изпуснали открития съгласно българското законодателство период да потърсят дължимото си от синдика на сдружението в неплатежоспособност.

Въпреки това обаче се оказва, че законите на КАС са над националното законодателство и по тази причина отсъждат в интерес на ищеца, макар че при идентични каузи година по-рано, резултатът е в интерес на клуба, се споделя още в декларация.


Уважаеми армейци,

Във връзка с многочислените запитвания, проявено предпочитание и разпоредителност от Ваша страна да подпомогнете обичания си тим в тази несправедлива и нечестна обстановка, в която се озовахме поради непрофесионалното, неспособно и незаконно ръководство на клуба ни в предходните години, откликваме на Вашата концепция да се отвори дарителска сметка.

В нея всички Вие, които желаете по някакъв метод и с колкото разрешават опциите Ви да станете съпричастни с нас в тази борба, ще можете да дарите парични суми, отделяйки от персоналните си финансови средства в тези тежки времена.

Вярваме, че дружно ще се оправим и с това ненадейно предизвикателство!

Вашите дарения може да извършите на следната банкова дарителска сметка:

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА

ПФК ЦСКА СОФИЯ ЕАД

IBAN: BG22FINV91501017025815

BIG: FINVBGSF

БЛАГОДАРИМ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС)!

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!

САМО ЦСКА!


Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР