ЦСКА не пропусна да поздрави един от най-изтъкнатите футболисти в

...
ЦСКА не пропусна да поздрави един от най-изтъкнатите футболисти в
Коментари Харесай

ЦСКА със специално видео в чест на легендата Христо Стоичков

ЦСКА не пропусна да поздрави един от най-изтъкнатите футболисти в славната история на клуба - Христо Стоичков. " Армейците " показаха своята благодарност към към този момент 55-годишния Ицо със специфичен видеоклип.

В него присъединяване взеха част от звездите на сегашния отбор, треньорът Бруно Акрапович, както и паметният Бай Добри.
 Христо Стоичков на 55: ЦСКА постоянно ще бъде моят български тим!
Христо Стоичков на 55: ЦСКА постоянно ще бъде моят български тим!

" Не си губи времето да воюваш или наказваш враговете си "

Ето какво още написа на cska.bg във връзка рождения ден на Стоичков:

Армейци,

през днешния ден именитият Христо Стоичков чества своя 55-и рожден ден.

Стоичков е троент първенец на България, четирикратен притежател на Купата на България и притежател на първата в историята Суперкупа на страната.

С ЦСКА той играе и на полуфинал за КНК през 1989 година, когато става голмайстор на шампионата с 11 попадения. Печели и наградата " Златната обувка " за голмайстор на Европа.

През 1990 година Христо Стоичков е трансфериран в Барселона за рекордните в оня интервал 4 милиона $. С екипа на каталунския гранд той се трансформира в част от популярния " дрийм отбор " на Йохан Кройф, който господства в Испания и по европейските терени през 90-те години.
 Илиана Раева с покъртителен привет към Стоичков
Илиана Раева с покъртителен привет към Стоичков

Вижте какво написа президентът на БФХГ

Стоичков е в основата и на незабравимото американско лято през 1994 година и с помощта на неговите голове България стига до четвъртото място в света. Той е и голмайстор на Световното състезание с шест попадения.

Силните му изяви в Барселона и с националния екип му носят първата и единствена до момента за български футболист " Златна топка " на " Франс футбол ".

За националния тим на България той има изиграни 87 мача, в които бележи 37 гола. Участник е на два Мондиала и на Европейското състезание през 1996 година, а след края на състезатената си кариера е народен селекционер в интервала 2004 - 2007 година.

От лятото на 2016 година Христо Стоичков е акционер в клуба ни, а по случай днешния празник на най-великия футболист в историята на България, играчите от сегашния отбор на алените насочиха специфичен привет в сантиментално видеопослание.
 Стоичков: Чакам Роналдо, Ибрахимович и Лукаку да попаднат в клопката на Антов
Стоичков: Чакам Роналдо, Ибрахимович и Лукаку да попаднат в клопката на Антов

" Успех, Вальо "

Пожелаваме на Христо Стоичков здраве, благополучие, шанс и още доста персонални и професионални триумфи! ", написаха от клуба.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР