ЦСКА най-после получи одобрение за инвестиционните си намерение относно модернизирането

...
ЦСКА най-после получи одобрение за инвестиционните си намерение относно модернизирането
Коментари Харесай

Ексклузивно: ЦСКА дочака голямата новина!

ЦСКА най-сетне получи утвърждение за капиталовите си желание по отношение на модернизирането на стадиона в Борисовата градина и клубната база " Панчарево ". Голямата вест за " алените " беше публично обявена от спортното министерство, написа Блиц. 

" Днес беше извършена среща сред притежателите на ПФК ЦСКА, изпълнителния шеф на клуба Пламен Марков и екип на ММС, воден от министър Красен Кралев. На срещата управлението на ПФК ЦСКА показа писмо за капиталови планове, в което оферират основаване на смесено комерсиално сдружение, в което да бъде апортирана спортната инфраструктура в лицето на стадион “Българска войска ” и подготвителен комплекс “Панчарево ”. 

Ръководството на футболния клуб се ангажира да показа еквивалента на цената на апортирания парцел в парични средства, с които да бъде построено оборудването. ММС утвърждава концепцията на управлението на ПФК ЦСКА. 

Утре следва среща с основния проектант на град София Здравко Здравков за уточняване на техническите процедури по реорганизация на оборудването ", осведомиха от спортното министерство.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР