Братът на Ружа Игнатова даде първото си интервю в подкаста

...
Братът на Ружа Игнатова даде първото си интервю в подкаста
Коментари Харесай

Братът на Ружа Игнатова проговори: Имам карта за градския транспорт

Братът на Ружа Игнатова даде първото си изявление в подкаста NAYcast.

Константин носи фамилия като на фамозната си сестра и изчезнала вдън земя криптокралица.

" Аз не съм звезда, не мога да схвана за какво хората си мислят, че съм милионер. За жал ще отчайвам множеството дами и ще споделя, че в действителност не съм. Имам карта за градския превоз, напълно естествен човек съм и пребивавам естествен живот ”, споделя Игнатов. Въпреки че приказва доста малко за обстановката с крипто измамата, той описа за ареста си и за престоя в пандиза.
 
" Арестуваха ме на аерогарата. Дори не знаех какво се случва, прибирах се към България и десетки служители на реда ме чакаха и ме арестуваха. От там живота ми се прекатурна “, описа още той в NAYcast, представен от " Марица ".

“Бях в най-страшния затвор в Америка, който преди няколко години закриха, защото не съблюдава разпоредбите за отбрана на наказаните. Не ме питайте какво претърпях. Хора се убиваха за жълти стотинки, беше доста ужасно. Трябваше всеки да се пази и да се бори за живота си всеки ден ”, разкрива детайлности братът на Ружа Игнатова.

След като съдът го освобождава той стартира да работи в Америка една година, с цел да си стъпи на краката и се връща в родината си. Труди се в интерес на бездомните хора. Това трансформирало напълно живота му. 

В пандиза разкрил и нова пристрастеност - Достоевски. Там имал време да чете много.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР