ЦСКА качи на официалния си сайт отворено писмо до отговорните

...
ЦСКА качи на официалния си сайт отворено писмо до отговорните
Коментари Харесай

ЦСКА с отворено писмо до отговорните институции в България

ЦСКА качи на формалния си уебсайт отворено писмо до виновните институции в България.

Ето какво написа там, без редакторска интервенция:

До Г-н Кирил Петков,

Министър-председател на Р България

До Г-н Асен Василев,

Заместник министър-председател

До Г-н Иван Гешев,

Главен прокурор на Р България

До Г-н Бойко Рашков,

Министър на вътрешните работи

До Г-н Румен Спецов,

Изпълнителен шеф на Национална агенция за приходите

Уважаеми господа,

ПФК ЦСКА София е съществено угрижен за несъбраните вземания от избраната в публичното пространство " кражбата на века " от страна на братята Цветомир и Боян Найденови. Според многочислени информации в медиите, в качеството си на длъжностни лица на компании от хазартния бизнес, в резултат на техни преднамерени дейности и ръководство, държавният бюджет на Република България е ощетен с над 700 милиона лв..

Огромна изчезнала сума от джоба на данъкоплатците!

Уважаеми господа, вие постоянно в последно време споменавате в Народното събрание и медиите, че раят за крадците е приключил... Прекрасно и похвално, остава обаче усещането и чувството, че за някои лица към момента не е.

Затова си разрешаваме да попитаме: Като какви тези хора са над закона? Доколкото е известно, за сходни прегрешения техният някогашен съучастник Васил Божков е с близо 20 обвинявания.

Позволяваме си и да попитаме, откакто бе неведнъж обявено от разследване, прокуратура и медии, че тези пари - незаконно, необяснимо и ненаказано липсват в бюджета, по какъв начин сходни лица не престават да имат съответните лицензи, с цел да оперират и печелят в по този начин строго регламентираната и следена от страната хазартна активност?

Уважаеми господа, молим, като съзнателни данъкоплатци, да приложите дадената ви от народа власт и по легален метод да се съберат тези необяснимо за какво непостъпили 700 милиона лв., като те бъдат оправдано употребявани за подкрепяне на решаването на енергийната, пандемичната и останалите рецесии, пред които е изправена страната ни сега.
 ЦСКА не смъква цената на Кайседо, Ривър Плейт се отхвърли от мераците си
ЦСКА не смъква цената на Кайседо, Ривър Плейт се отхвърли от мераците си

Твърдят медиите в Еквадор

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР