ЦСКА и Левски се прегърнаха! Когато става въпрос да върнем

...
ЦСКА и Левски се прегърнаха! Когато става въпрос да върнем
Коментари Харесай

Детски спортен празник “Здравото дете e активно и щастливо дете`` 2023г.

ЦСКА и Левски се прегърнаха! Когато става въпрос да върнем децата към спорта, огромните имена Тити Папазов и Валентин Михов, от върли противникови тимове, вървят ръка за ръка!

За поредна година се организира детски състезателен празник " Здравото дете e интензивно и щастливо дете``, под мотото -,,Да върнем децата към спорта``. Основния блян на събитието беше да насърчи децата към систематични спортни занимания и повишение на спортната им просвета. За задачата бяха показани интензивности като гимнастика, спортни танци, национални танци, йога, спортни игри и шампионат по футбол за деца от 3 до 12 годишна възраст. Състезателния хъс и демонстрацията на добитите умения на децата беше следен от доста посетители, включително и известни спортни дейци, които подбудиха ентусиазма, както на родителите, по този начин и на състезателите. Бившият президент на Българския футболен съюз и Професионалната футболна лига Валентин Михов, поддържа децата, като изрече подготвеност да ги следва и стимулира във всяко едно тяхно спортно начинание, а най-успешният треньор по баскетбол у нас -Тити Папазов - въодушеви родителите с думите, че дисциплината, която основават треньорите с децата е градивна освен във всеки един спорт, а и в къщи и учебно заведение. Певицата Мариета Петракиева пък приповдигна настроението на всички деца с осъществяване онлайн!

Празникът се организира в Национална Спортна Академия (НСА) на 14, 20 и 21 май. На първо място за 1 и 2 клас и за 3 и 4 клас станаха тимовете по футбол на 98 НУ " Сухопътни войски СВ КИРИЛ И МЕТОДИЙ ".

Тази година организирането на събитието се организира със съдействието на: Министерство на Физическото Възпитание и Спорта, Българска Федерация Спорт за Всички, Боровец - Ден и Нощ - Вафли и Бисквити, Карамелени и медени вафли ``Нелис``, Езиков център ``Бизи``, ХИТ Макс- Хипермаркет, Детски центрове Capella Play и Приключенски парк " КОКОЛАНДИЯ ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР