ЦСКА е отборът, който ще привлече смятания почти сигурен за

...
ЦСКА е отборът, който ще привлече смятания почти сигурен за
Коментари Харесай

ЦСКА надцаква Левски за Фабрини

ЦСКА е тимът, който ще притегли считания съвсем сигурен за Левски италиански халф на румънския Ботошани Диего Фабрини, гръмна локалният уебсайт monitorulbt.ro. Италианецът е избрал офертата на " алените " пред тази на Левски и Динамо (Букурещ) поради великодушните финансови условия, които са му били препоръчани. Според изданието притежателят на ЦСКА Гриша Ганчев обилно отворил кесията и предложил на италианеца 1 млн. евро за 3 сезона с аления екип и това мощно наклонило везните за решението му. Грубите сметки демонстрират, че юношата на Емполи, играл в елита на Италия и Англия, ще получава над 27 000 евро месечно, а това е сериозна заплата за състезател в България, изключително за клуб, друг от Лудогорец.
Любопитно е, че в Ботошани някогашният юношески национал на " адзурите " е обличал и червен, и наследник екип в изиграните 31 мача (2 като резерва) за приключилия трети в Румъния в последния сезон тим, за който има 5 гола и 1 асистенция.
Според притежателя на клуба Валериу Ифтиме Фабрини щял да играе за Левски, само че това не било 100% несъмнено.
" Към Диего имаше интерес от Динамо Букурещ и той щеше да стане значим състезател за тима. За мое благополучие Фабрини няма да отиде в различен румънски клуб. Поне по този начин ми даде обещание. Според мен отива в България! Ако не се неистина, в Левски. Така ми сподели преди 2 дни “, разгласи Ифтиме пред telekomsport.ro.
Румънското издание Digi Sport се базира на играчи на Ботошани и също твърди, че новият отбор на италианеца ще бъде ЦСКА. Преди години към него е показал интерес и Лудогорец.
" Благодаря ви за всичко! Успех в бъдеще! Аз ще остана почитател на Ботошани! ", написа в обществените мрежи Фабрини, който от 1 юни става свободен сътрудник.
Румънският таран Серджиу Буш напуща Левски като свободен сътрудник и разгласява фотоси в инстаграм и с екипа на ЦСКА. " Времето да кажа довиждане пристигна. Беше чест да давам всичко от себе си за тези цветове. В сърцето ми има място и за двата тима! Благодаря”, написа Буш и към текста добави сини и червени сърца.

Левски играe тази вечер бараж с Етър за Лига Европа и залогът за триумф е 500 000 лв., които УЕФА подсигурява на участниците в I прелиминарен кръг на шампионата.
Ако завоюват " сините ", те ще домакинстват пред празни трибуни заради наказване от УЕФА. Ако успее Етър, " болярите " ще би трябвало да изискат от БФС евролиценз.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР