ЦСКА бе ударен от серия от контузии в навечерието на

...
ЦСКА бе ударен от серия от контузии в навечерието на
Коментари Харесай

ЦСКА без шестима основни футболисти за дербито с Левски

ЦСКА бе ударен от серия от травми в навечерието на дербито с Левски тази събота. По всичко проличава, че наставникът на „ алените “ Бруно Акрапович ще дебютира отпред на отбора в efbet Лига без солидна част от титулярите си, оповестява Мач телеграф.

Към днешна дата най-малко шестима от главните футболисти на ЦСКА са в лазарета. Това са Иван Турицов, който е с ковид, контузените Георги Йомов, Петър Занев и Амос Юга, а в дербито няма да играе и Валентин Антов, който също е болен. По публични данни бранителят е хванал вирус, само че на този стадий не е включен в листата на тези с СОVID-19.

От федерацията на Република Конго пък оповестиха публично, че Брадли Мазику е дал позитивна проба за ковид и е изолиран в хотела на тима от треньора Кандидо Валдо.

Юга стана следващият футболист на столичани, който отиде на лекуване при сръбската лечителка Мариана. Той пътува през вчерашния ден по неотложност до Белград, откакто се прибра в България с травма от лагера на националния тим на ЦАР. Оказа се, че той ще е навън от терените в идващите 2 седмици.

Проблемите на ЦСКА не свършват дотук. Още няколко от отбора, които са със статута на съществени футболисти, ще бъдат до последно под въпрос. Жеферсон пострада по време на мача с Ботев Ихтиман, когато бе сменен наложително. Със здравословни проблеми са още Густаво Бусато и Греъм Кери.

Така на Акрапович ще му се наложи да взима много изключителни решения в окомплектоването на стартовата единайсеторка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР