ЦСКА 1948 откупи Антонио Вутов от Локомотив (София), съобщиха и

...
ЦСКА 1948 откупи Антонио Вутов от Локомотив (София), съобщиха и
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 закупи кадър на Левски, минал през Удинезе

ЦСКА 1948 откупи Антонио Вутов от " Локомотив " (София), оповестиха и двата клуба, като не показаха трансферната сума.

Халфът е седмото попълнение на  " алените " това лято и третото българско - след сърбина Неделко Пишчевич, албанеца Ерденис Гурища, французина Том Рапнуи, камерунеца Пиер-Даниел Нгуинда, българите Емил Виячки и Мики Орачев.

Последният също игра в Локо, като с Вутов са връстници (родени са през 1996 г.) и юноши на " Левски ".

Антонио Вутов минаваше за един от най-големите гении на родния футбол, като от " Герена " премина в “Удинезе ” - още като младеж. В Италия игра и за тимовете на “Козенца ” и “Лече ”. 

През 2016 г. премина чартърен в “Ботев ” (Пловдив), където завоюва Купата на България. 

Последва един сезон чартърен в “Левски ”, след което Вутов подписа непрекъснат договор с “Ботев ”, а след втория си престой в Пловдив мина в унгарския " Мезьокьовешд ". От там се озова в " Локомотив ", за който изигра 33 мача и вкара 6 гола.

ЦСКА 1948 се и раздели с неколцина футболисти.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР