ЦСКА 1948 обяви трето ново попълнение по време на зимната

...
ЦСКА 1948 обяви трето ново попълнение по време на зимната
Коментари Харесай

Трансфер: ЦСКА 1948 подписа с избягал от Левски

ЦСКА 1948 разгласи трето ново попълнение по време на зимната пауза след Борислав Дамянов и Емануил Личев. Столичният клуб пребори конкуренцията на няколко родни клуба за подписа на Мартин Хайдаров, който през януари 2021 година навършва 18 години.

Талантливият халф до този миг няма публични срещи в мъжкия футбол, само че за сметка на това е печелил куп награди и титли като младеж на Ботев (Пловдив) и Левски, откъдето си потегля през ноември 2020 година поради финансови неуредици. В отбора Хайдаров е записвал участия в тренировки и контролни срещи с първия състав, като е бил и съществена фигура в старшата възраст, където е воден от Красимир Петров.

Младият играч е обличал екипа на България в няколко възрасти при юношите, в това число в селекциите на " лъвовете " U16 и U17. Хайдаров изрази удовлетворение от прехвърлянето в ЦСКА 1948. Той не скри и удовлетворението си, че при " алените " още веднъж ще работи с някогашния си треньор от " Герена ", както и с легендата на българския футбол Красимир Балъков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР