Цивилни полицаи от Криминална полиция към ОДМВР-Бургас са влезли в

...
Цивилни полицаи от Криминална полиция към ОДМВР-Бургас са влезли в
Коментари Харесай

Криминалисти под прикритие закопчали иманярската банда в Бургас, само единият артефакт струвал ...

Цивилни служители на реда от „ Криминална полиция ” към ОДМВР-Бургас са влезнали в ролята на купувачи на антики при днешната спецакция в кв. " Сарафово ”, оповестява Флагман.бг. Ченгетата си уговорили среща с иманярската тайфа на пътя, в края на квартала. Именно там са натръшкани с белезници бургазлиите Александър Галчев, Станимир Неделчев и съветската му брачна половинка.

Те останали като гръмнати, откакто видели, че евентуалните купувачи в действителност се оказали ченгета под прикритие.

Александър се свързал със Станимир и брачната половинка му, като желал да пласират скъпите антики. Рускинята харесала предметите и по този начин се стигнало до днешната „ сделка”.

Жената от самото начало твърдяла, че откритата в чантата й при акцията златна дрънкулка на кон е подхвърлена. Само този артефакт коствал 3 000 евро.


Рускинята твърди, че антиките са подхвърлени в чантата й

Припомняме, че при интервенцията криминалистите откриха още статуетка на атлас, монета и погребална урна във формата на ваза. Тяхната стойност занапред ще се открива, само че съгласно осведомени те също са много скъпи.

Източници на уеб страницата разкриват още, че досега нито един от тримата арестувани през днешния ден няма престъпни регистрации. За фамилията обаче се знаело, че от години са в " бизнеса ".


Само това конче се прави оценка на 3 000 евро


Криминалисти с гумени ръкавици усърдно разказват доказателствата при акцията

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР