Цинизъм е да се хвалиш със строителство на пътища в

...
Цинизъм е да се хвалиш със строителство на пътища в
Коментари Харесай

Нинова: Цинизъм е да се хвалиш с пътища, когато се навършва година от катастрофата при Своге

Цинизъм е да се хвалиш със строителство на пътища в деня, в който се навършва една година от злополуката край Своге, която лиши 20 човешки живота, господин Борисов. Това разяснява водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във Facebook във връзка днешната ревизия на Бойко Борисов на градежа на Автомагистрала " Европа " и изказванията му, че от ниви прави асфалт и по тази причина другите се нервират.
Лидерът на левицата напомни, че в тази ситуация с нещастието край Своге, експертизата потвърди некачествено строителство на трасето. А един пожар под автомагистрала " Струма " компрометира прясно издигнатия сектор, за който са пръснати и европейски средства, и парите на българските данъкоплатци. Правите го, возейки в джипа си Николай Нанков, който " пое " политическата отговорност, като от министър го назначихте за зам.-министър, обърна се Нинова към Борисов.
Воаяжите ви надали заслужават повече внимание, добави тя. И подчепта, че една друга тематика от през днешния ден заслужама голямо внимание. Директорът на Здравната каса разгласи, че пациентите доплащат 4 милиарда лева от джоба си постоянно " под масата " или с измислени мотиви - ВИП стая с четка за зъби и шапка за глава. ГЕРБ ръководят България към този момент 10 години. И по този индикатор - здравен статус и смъртност, също ни закотвиха на дъното на Европа. Здравната промяна е крещящо наложителна. И би трябвало да стартира с унищожаване статута на търговски сдружения на лечебните заведения, безапелационна е Корнелия Нинова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР