ЦИма вечери, за които се сещаме с усмивка, но има

...
ЦИма вечери, за които се сещаме с усмивка, но има
Коментари Харесай

Любими песни за любими хора: Михаил, Кристина и Константин Белчеви събраха най-обичаните звезди в зрелищен концерт

ЦИма вечери, за които се сещаме с усмивка, само че има и вечери, които запомняме вечно, тъй като са провокирали най-топлите и красиви страсти в душата ни и са ни подсетили, че няма нищо по-важно от щастието в любовта и силата на музиката. Точно подобен беше и празникът, който Михаил и Кристина Белчеви, и синът им Константин ни сервираха в зала 1 на НДК на 22-ри март - „ Любими песни за обичани хора “.

Хиляди фенове се любуваха на огромния концерт, в който взеха присъединяване едни от най-обичаните български звезди. Вечерта стартира с осъществяване на „ Спомен за на следващия ден “ от домакините на събитието Кристина и Михаил Белчеви.

„ Любими песни за обичани хора “ продължи с безконечните шлагери, изпълнени от Орлин Горанов, Илия Ангелов, група „ Сигнал “, Хайгашод Агасян, Георги Денков, Георги Дюлгеров, Мария Илиева, Деси Добрева, Кристина Димитрова, група „ Супер трик “, братя Аргирови и артиста Дарин Ангелов.

Истинска приятност беше да се потопим и в магията на театъра, когато на сцената излязоха превъзходните Бойка Илиева и Ивайло Захариев, които извършиха поетична интермедия от спектакъла “Усещане за обич ” и ни допряха сърцата с бисери от международната любовна лирика.

Един от най-красивите моменти и неоспорим акцент на вечерта беше, когато Михаил Белчев запя „ Не остарявай, обич “. Само за няколко минути препълнената зала 1 на НДК се изправи на крайници, с цел да го приветства. Защото, за кой ли път, думите, текстът и гласът му разсъниха най-красивите страсти в многохилядната аудитория. След тази безконечна ария, насладата за нас продължи с „ От доста, доста отдалеко “, която Михаил извърши особено за брачната половинка си Кристина. И в този миг си припомнихме – няма нищо по-истинско и свято от любовта, която процъфтява в годините, преплита се в музиката и стиховете и оставя хубост и нов живот след себе си.

Вечерта беше закрита уместно от Веселин Маринов, който извърши едни от емблематичните песни в репертоара си и шедьовъра - „ За теб, Българийо “.

Концертът „ Любими песни за обичани хора “ беше сбъднат, взаимно с „ БГ Радио “. Водещ на събитието беше Атанас Стоянов, вечерта мина под режисурата на Николай Априлов. Безупречната организация на блестящото събитие е дело на компания “БЕЛКОН ” на изключителния Константин Белчев, която освен има към този момент сериозен опит в реализацията на сходни концерти, само че е гаранция за жанр, класа, ослепителен тон, умна връзка и перфекционизъм.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР