Цигуларят Васко Василев, заедно с родения в Палма професор по

...
Цигуларят Васко Василев, заедно с родения в Палма професор по
Коментари Харесай

Васко Василев става посланик на новата Debit Mastercard Platinum

Цигуларят Васко Василев, дружно с родения в Палма професор по пиано, създател и шеф на Conservatori Superior de Música de les Illes Balears - Микеле Естелрич, през днешния ден ще изнесат едночасов концерт, напълно с произведения на Шопен. Мястото се пази в безспорна загадка, а поканените са деликатно определени 100 души. Събитието е проведено от Mastercard и Първа капиталова банка, които стартират своя нов, блестящ артикул - Debit Mastercard Platinum.

Картодържателите на банковата карта употребяват личните си средства, само че получават всички спомагателни преимущества и привилегии, които високият клас карти носят в себе си. Така да вземем за пример за първи път в България се вкарва AskPLEEZ! - виртуален персонален асистент за поддръжка в ежедневните действия.  AskPLEEZ! е съвършената композиция от изкуствен интелект и човешка експертиза, основан, с цел да служи все по-добре с всяка делегирана документално или гласово задача. Той е разполагаем 24/7.

Ползвателите на на Debit Mastercard Platinum ще могат да се възползват и от услугата Lounge Key , която дава достъп до над 1200 летищни салона из целия свят. Достъпът до тези в София и Виена пък ще е безвъзмезден. В допълнение получават и изцяло безвъзмездна застраховка „ Пътуване в чужбина ”, която дава спомагателна сигурност и успокоение за всяко странствуване, без значение дали е по работа или за наслаждение.

С Debit Mastercard Platinum се заплаща без такса на ПОС устройства в комерсиалните обекти в България и чужбина, тегленето от АТМ на Първа капиталова банка е гратис, има алтернатива за безконтактни заплащания и още куп преимущества.

С всички тези нововъведения за следващ път Първа капиталова банка демонстрира, че не просто прибавя съвременна нотка към класическите си услуги, само че и е една крачка преди всички останали. Именно по тази причина и партньорството с Васко Василев е реалност. Публична загадка е, че цигуларят ни е много обран откъм промотиране на артикули и услуги. В случая той е не просто посланик на Debit Mastercard Platinum, само че и горделив собственик на картата. „ Поканихме Васко, тъй като той е перфекционист и поръчител за качество. Освен това е от малцината, които осъзнават, че класиката би трябвало да е съвременна, с цел да бъде непреходна. Всичко това е залегнало и във визията на банката ни ”, разяснява господин Никола Бакалов, основен изпълнителен шеф и Председател на УС на Fibank. Той разкрива също, че напълно скоро ще можем да се насладим на гения на Васко Василев посредством специфичен клип, разкриващ още от преимуществата на Debit Mastercard Platinum.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР