Церемонията по връчването на наградите Оскар премина и тази година.

...
Церемонията по връчването на наградите Оскар премина и тази година.
Коментари Харесай

Традицията от 1961 г., която Оскарите нарушиха

Церемонията по връчването на премиите Оскар мина и тази година. Този път обаче нямаше кавги и плесници, а единствено смешки и усмивки.
 Оскари 2023, Everything Everywhere All at Once и кои са огромните спечелили
Ето кой сграбчи Оскар тази година

И спечелилият е...

Но това не значи, че всичко е било постарому, тъй като не беше. Всъщност една дългогодишна традиция, обвързвана с Оскарите, бе нарушена. Според Associated Press, за първи път от 1961 година аленият килим, по който традиционно звездите минават преди да влязат в Dolby Theatre, не е бил червен.

През годините нюансът на аленото е бил променян, само че не и самият цвят. Тази година обаче уредниците са решили да подхващат по-различен метод. И по този начин тази година килимът е бил в цвят шампанско.
 Снимка 610040

Лиса Лов и Раул Авила са изобретателните консултанти, заменени в концепцията цветът да бъде изменен. Друго по-различно решение е, че пространството, което звездите би трябвало да извървят по килима, е било напълно покрито, с цел да бъдат защитени от външните условия.

Пред The Hollywood Reporter Лов разяснява, че това решение е взето, тъй като от години е било проблем фактът, че звездите се приготвят и обличат за вечерно събитие, само че в това време идват на място към четири следобяд, когато в Лос Анджелис е много горещо. 

Колкото до аленият килим, изказванията са, че и за в бъдеще на церемониите ще виждаме килима в цвят шампанско. В цвета няма специфична символика просто изобретателният екип е желал да наруши традицията и да внесе малко прохлада.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР