Церемонията по връчването на наградите „Еми - телевизионният аналог на

...
Церемонията по връчването на наградите „Еми - телевизионният аналог на
Коментари Харесай

Наградите „Еми” тази година без водещ

Церемонията по връчването на премиите „ Еми " - телевизионният аналог на „ Оскар " -ите, тази година няма да има водещ, оповестява „ Контакт мюзик ".Традиционната гала, по време на която се отличават най-хубавите телевизионни продукции, ще се състои идващия месец, само че няма да има водещ. Вместо това продуцентите на шоуто са решили да отдадат респект на едни от най-популярните сериали, които завършиха през последните месеци.

Изпълнителният шеф на „ Фокс Ентъртейнмънт " Чарли Колиер съобщи пред Асоциацията на телевизионните критици през лятото: „ Работихме интензивно по церемонията за „ Еми " и тази година тя няма да има водещ ".

„ Нашата задача е да преценим по какъв начин да издигнем на идващото равнище програмата за тази година и имаме шанс, че ще я излъчим. Интересното е с какъв брой доста удивителни шоута се сбогувахме през последните месеци - „ Игра на тронове ", „ Империя ", „ Вице " и „ Теория на огромния гърмеж ", акцентира той.

„ Ако имате водещ и разкриване това са 15-20 минути, в които може да се почетат сериалите. Това е нашата цел на тазгодишната гала на „ Еми " -тата ".

„ Фокс " в началото организира вътрешно допитване за възможен водещ на церемонията, само че продуцентите взеха решение да не наемат подобен.

За четвърти път в историята на връчването на телевизионните награди церемонията няма да има водещ - преди този момент се е случвало през 1975, 1998 и 2003 година.

Миналата година Майкъл Че и Колин Джост - звездите от ‘Saturday Night Live`, бяха водещи на шоуто. 71-ата гала по връчването на премиите „ Еми " ще се състои на 22 септември.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР