Церемонията по жребия на груповата фаза на Евро 2024, която

...
Церемонията по жребия на груповата фаза на Евро 2024, която
Коментари Харесай

Силни женски стонове гарнираха жребия за Евро 2024 СНИМКА+ВИДЕО

Церемонията по жребия на груповата фаза на Евро 2024, която се организира в Хамбург, Германия, беше белязана от много абсурден случай. Става въпрос за мощни женски стонове, които се чуваха няколко секунди по време на тегленето. 

Въпреки този случай обаче церемонията не беше прекратена, също така водещият продължи да си прави работата, макар че не съумя да сдържи усмивката си. Присъстващите в залата също се забавляваха от обстановката.Инцидентът към момента не е получил формален коментар от пресслужбата на УЕФА. Докато има интензивно разискване на обстановката в интернет. И някои стигнаха до извода, че хакери са хакнали предаването.

На собствен ред шегаджията в YouTube Даниел Джарвис, прочут като Jarvo69, призна, че шегата е негова.

Той показа доказателството на обществената си страница.

По-специално, той сподели къде е залепил телефона с еротични позвънявания.Това не е първата сходна смешка от страна на Джарвис. Той направи сходна смешка по време на репортаж на BBC през януари тази година за повторението на мача от ФА Къп сред Ливърпул и Уулвърхемптън.

Тогава последваха звуци от сексуален темперамент, а по-късно беше открит телефон, на който се обади Джарвис. И то с мелодията с женски стонове.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТАПромоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР